Ново работно време в съботни дни

Print

Аджибадем Сити Клиник Варна има ново работно време от 5 октомври 2019 г. Медицинският център ще работи от 8 до 15 ч. в съботни дни.

За изследвания в Клинична лаборатория, на рентген и преглед при терапевт не е нужно записване на час. В съботите те работят и с направления по Здравна каса. Изисква се записване на час за изследване със скенер/компютърен томограф, мамограф и ЯМР. Пациентите ползват 20% отстъпка за тези прегледи от платената услуга.

Урологът д-р Георги Панайотов възобновява прегледите в съботни дни. Консултации в съботите правят също ендокринологът д-р Тезгюн Ариф и хирургът д-р Вълкан Иванов. Специалистите преглеждат по здравно-застрахователни фондове и платен прием. За тях се изисква записване на час на телефони 0700 33 900, 0892 20 20 80. Прегледите са по здравно-застрахователни фондове и платено.

Пълният график на лекарите в Аджибадем Сити Клиник Медицински център Варна ще откриете в сайта ни на https://acibademcityclinic.bg/bg/varna/patient_information/za-pacienti-i-semejstvata-im