Качествената медицина на Аджибадем Сити Клиник - в Welcome Fair

Print

Медицинска грижа с високо качество в петте лечебни заведения на веригата Аджибадем Сити Клиник бе представена на Welcome Fair в събота 7 октомври в Юнашкия салон. Изложението бе насочено към чуждестранните студенти във Варна и е част от инициативата Варна - европейска младежка столица.

Възможностите за профилактика и лечение в медицинския център във Варна и специализираните клиники на Аджибадем Сити Клиник в България предизвикаха интереса на наши и чужди студенти, които посетиха събитието. Панаирът представи клубове за танци и забавление, банки, къщи за недвижими имоти, културни институции, полезни услуги. Той бе насочен към чуждестранните студенти в града, които надхвърлят няколко хиляди.

Екипът ни получи ласкави отзиви от млади хора, които вече познават работата на специалистите в медицинския център. Англо- и френско-говорящи студенти се поинтересуваха от услугите, които предлагаме.

Екзотичен акцент в събитието бяха демонстрация на игри за маса, миниатюрни роботи,  бойни изкуства, здравословни напитки, крафт-бира. Панаирът завърши с дълго хоро, извито от участници и гости на панаира.