• Кардиологът д-р Пакеров ще преглежда в съботни дни

  Инвазивният кардиолог от София д-р Владислав Пакеров ще приема пациенти със сърдечни заболявания в съботните дни 17 и 31 август в Аджибадем Сити Клиник Варна. Прегледите и изследванията ще се извършват с предварително записване на час и ще са платени.

  12.08.2019
  +
 • Подкрепяме фестивала с кауза "Усмихни се, Карин дом"

  Аджибадем Сити Клиник Варна се включва във фестивала "Усмихни се, Карин дом". Най-пъстрото градско събитие през септември се провежда с кауза - да събере средства и подкрепа за програмите за деца със специални потребности. То ще се проведе отново в градината на дома на 14 и 15 септември 2019.

  06.08.2019
  +
 • Опитният невролог д-р Митев консултира пациенти с нервни болести

  Специалистът-невролог д-р Веселин Митев вече консултира пациенти в Аджибадем Сити Клиник Варна. Опитният лекар има дълъг стаж във Военноморските сили и Военноморска болница към ВМА и е сертифициран да извършва изследвания с Доплер.

  25.07.2019
  +
 • Нов специалист разчита резултати в Образна диагностика

  Д-р Даниела Калоянова е новият лекар, който се присъедини към екипа на Образна диагностика в Аджибадем Сити Клиник Медицински център Варна. Потомствен медик, тя е млад специалист с редица квалификации. Д-р Калоянова разчита резултати от ренген, компютърен томограф и ЯМР.

  18.07.2019
  +
 • Урологът д-р Савченко приема пациенти всеки понеделник

  Урологът д-р Владимир Савченко започна прегледи на пациенти в Аджибадем Сити Клиник Медицински център Варна. Той приема в понеделник от 14 до 16 ч. със записване на час. Прегледите са платени.

  21.05.2019
  +