Аджибадем Сити Клиник Варна търси медицински сестри

Print

Медицинският център започва прием на документи за медицински сестри. Търсят се здравни специалисти, които да бъдат назначени на пълен работен ден. Очаква се кандидатките да представят CV със снимка на мейл varna@acibademcityclinic.bg

Аджибадем Сити Клиник Медицински център във Варна е част от най-голямата частна здравна верига у нас и от световноизвестния бранд за предоставяне на медицински услуги. Лечебното заведение край морето разполага с развит сектор за образна диагностика, в който работят утвърдени и уважавани специалисти. В медицинския център преглеждат близо 60 лекари от почти всички медицински специалности, извършват се високоспециализирани изследвания като ЕМГ, Доплер на артериите на главата и шията, ехокардиография и др. Центърът разполага със собсвена лаборатория.

От кандидатките за медицински сестри се очаква да имат нужното медицинско образование и правоспособност за практикуване, компютърна грамотност и умения за работа в екип.

Новите попълнения от сестри ще подобрят качеството на обслужване на пациентите и ще подпомогне работата на лекарите в специализираните кабинети.