• Мирела Илиева е новият мениджър в офиса на Аджибадем Сити Клиник

  Нов офис-мениджър пое офиса на Аджибадем Сити Клиник и Аджъбадем във Варна. Мирела Илиева е човекът, който консултира пациентите за здравните услуги във веригата лечебни заведения у нас и в Турция.

  17.10.2017
  +
 • Безплатните прегледи за акне за 11 октомври се отлагат

  Безплатните прегледи за акне при дерматолога д-р Татяна Божилова, планирани за 11 октомври, се отлагат за другата седмица. Лекарката ще отсъства по здравословни причини. Вече записаните пациенти ще бъдат уведомени лично по телефона за новата дата.

  10.10.2017
  +
 • Качествената медицина на Аджибадем Сити Клиник - в Welcome Fair

  Медицинска грижа с високо качество в петте лечебни заведения на веригата Аджибадем Сити Клиник бе представена на Welcome Fair в събота 7 октомври в Юнашкия салон. Изложението бе насочено към чуждестранните студенти във Варна и е част от инициативата Варна - европейска младежка столица.

  09.10.2017
  +
 • Безплатни прегледи за акне на 9 и 11 октомври

  Двама дерматолози на Аджибадем Сити Клиник Варна се включват в Седмицата за безплатни прегледи за акне. Д-р Ромелия Николова и д-р Татяна Божилова ще приемат пациенти на 9 и на 11 октомври с предварително записване на час.

  04.10.2017
  +
 • Стартира новият ни портал за проверка на резултати

  Аджибадем Сити Клиник Медицински центъp, Варна стартира в своя сайт www.acibademcityclinic.bg новия си портал за проверка на резултати.

  28.09.2017
  +