• Дерматологът д-р Димитрова стана Доктор по медицина

  Специалистката, която от години е част от екипа на Аджибадем Сити Клиник Медицински център Варна защити научна степен на тема "Патогенетични фактори при себореен дерматит. Роля на витамин D".

  12.02.2018
  +
 • Неврологът д-р Ваня Аргирова преглежда пациенти и изследва с Доплер

  Д-р Ваня Аргирова е най-новото попълнение в екипа специалисти на Аджибадем Сити Клиник Медицински център Варна. Името на невроложката е познато в медицинските среди и сред пациентите.

  30.01.2018
  +
 • Започваме 2018-та с обновен скенер

  Acibadem City Clinic Медицински център Варна влезе в 2018-та година с обновен скенер, който осигурява по-добър комфорт и сигурност на пациентите. Компютърният томограф Дженерал Електрик – GE VCT LightSpeed вече работи със софтуер и хардуер, които намаляват лъчевото натоварване с повече от 50% от досегашните средни норми.

  23.01.2018
  +
 • Аджибадем Сити Клиник Варна отличи най-добрите от екипа си

  На традиционната церемония бяха връчени годишните награди на Аджибадем Сити Клиник Варна. Управителят на медицинския център д-р Калин Цонев връчи приза "Лекар на годината" на уважавания кардиолог д-р Валентин Щерев.

  11.01.2018
  +
 • Пакет "Профилактика" открива отрано проблеми със здравето

  Аджибадем Сити Клиник във Варна стартира нов пакет за превенция и профилактика на здравето. Той е платена услуга и включва разнообразни клинични услуги за ранна профилактика на сърдечно-съдовите, онкологичните и други значими заболявания. Програмата е съобразена с индивидуалните особености на всеки пациент и се провеждат в два делнични дни.

  17.11.2017
  +