Пациенти от Варна и района на Източна България вече могат да се възползват от услугите на информационния офис на Acıbadem в морската столица. Той има за цел да улесни пациентите с информация и съдействие относно възможностите за диагностика и лечение във всички лечебни заведения от веригата в България и Турция. Офисът във Варна е третият в страната след Пловдив и София, а услугите му са напълно безплатни за пациентите.

Българските пациенти, които избират Acıbadem за своето лечение, имат уникалната възможност да се възползват от всички предимства на лечебните заведения от здравната група едновременно в България и Турция. Така например, пациенти на българските болници от веригата Acıbadem City Clinic могат да получат бързо и надеждно второ мнение от водещ специалист в Турция, а такива, които претърпяват сложни операции при турски лекари, често предпочитат да проведат предварителната подготовка и последващото проследяване при специалистите в България. По този начин те получават сигурност и удобството да се лекуват близо до дома си.

„Офис Варна е част от усилията ни да осигурим всеобхватна грижа за българските пациенти, която включва както достъп до най-съвременното и качествено лечение, така и специално внимание към всеки човек, потърсил нашето съдействие“, коментира Лейла Атаоглу, регионален директор в Здравна група Acıbadem за Балканите и Адриатика.

Пациенти, обърнали се към офисите на здравната група във Варна, Пловдив и София, могат да получат от тях информация за лечебните заведения и специалистите от веригата, да поискат безплатно второ мнение от лекар в Турция или да си запишат час за преглед и лечение. Когато става въпрос за медицински услуги в Турция, пациентите и близките им могат да разчитат и на съдействие при оформянето на документите и организирането на престоя в чужбина. Най-често български пациенти търсят в Турция онкологично лечение и сложни неврохирургични и ортопедични операции, както и някои видове лечение, които все още не се предлагат в България, като кръстосани бъбречни трансплантации или иновативни клетъчни терапии, в които специалистите на Acıbadem са много успешни.

Информационни офиси на Здравна група Acıbadem вече работят в 35 града в 22 държави по света. Част от голямото семейство на здравната верига са също 22 болници и 20 медицински центъра в 5 държави, включително и в България.

Офис Варна посреща пациенти и техните близки на адрес бул. „Владислав Варненчик" 81.

 

За допълнителна информация:

Мирела Илиева, Офис Мениджър

Адрес: Вл. Варненчик 81, гр. Варна

Тел. 0885 997 779