АДЖИБАДЕМ СИТИ КЛИНИК БУРГАС СПАСИ ЕРИК НИГААРД, 37 ГОДИШЕН НОРВЕЖКИ ГРАЖДАНИН, КОЙТО ПОСТЪПВА ПО СПЕШНОСТ НА 25.08.2016 СЪС СЪРДЕЧЕН ИНФАРКТ

Print

"Приятелката ми и аз се чувствахме наистина добре обгрижени." - Това са думи на 37 годишният норвежки пациент Ерик Нигаард, който беше спасен от лекари на Аджибадем Сити Клиник Бургас след внезапен сърдечен инфаркт.

Пациентът бива изписан на 28.08.2016 след проведена коронарография и поставен стент на RCA от инванзивният кардиолог Д-р Марзянов. Дадени са му всички документи – епикризи, преведени на английски за личния му лекар, диск от инвазивната процедура и сертификат, че е годен да лети със самолет. 

 

В писмото си до нас той споделя:

"Здравейте, моля всички лекари, медицински сестри, шофьори и служители, които ми помогнаха да прочетат това.

Искам да благодаря на всички ви за вашите усилия и помощ, която ми оказахте, когато в четвъртък, 25.8.2016г. по време на почивката си във вашата страна, получих сърдечен инфаркт. 

В момента сме вече у дома, обратно към ежедневието си. Аз съм в болничен и провеждам последващи прегледи в норвежка болница. Състоянието ми е добро, въпреки че се чувствам, като след сериозно преживяване.

За съжаление почивката ни не беше такава, каквато бяхме планували. Беше първата ни почивка като двойка, откакто имаме прекрасен син, а той сега е на 10 години.

Аз съм много впечатлен от помощта и обслужването, които получих от вас и не се страхуваме да се върнем отново в България.  Скоро може да се срещнем отново с вас, но надявам се без цялата тази драма."